1-      آیا برای کارهای سنتی و کاردستی ها هم، آی جاب روش کسب درآمد دارد؟

بله، یکی از برنامه های اصلی آی جاب کسب درآمد با کارهای دستی و سنتی است.

این کارها مثل ساخت عروسک و بافتنی و گلیم بافی و هر کار جذاب دستی می باشد.

2-     هزینه کلاس های آموزش برای افرادی که مهارت خاصی ندارند پقدر می باشد؟

کارجو گرامی این کلاس ها کاملا رایگان می باشد و شما بعد از فعال کردن نرم افزار و ثبت اطلاعات خود در آی جاب میتوانید بصورت رایگان از تمام کلاس های ویدیو محور ما استفاده کنید.

3-     میزان درآمد ما چقدر می باشد؟

کارجو گرامی میزان درآمد شما و هر کس دیگری به میزان و نوع کاری دارد که انجام میدهد و کاملا به خود کارآموز بستگی دارد.

افرادی هستند که از این کار ها درآمدهای بالایی دارند زیرا هم وقت و هم کارهایشان کیفیت لازم را دارد.

4-     چطور به آی جاب اعتماد کنیم؟

آی جاب نماد های اعتماد و مجوز های لازم را کسب کرده است و در "بخش آی جاب چیست؟" در قسمت نماد های اعتماد میتوانید ملاحظه بفرمایید.

5-     چرا آی جاب بصورت نرم افزار تلفن همراه ارائه می شود؟

بعد از بررسی گروه آی جاب، متوجه شدیم در جامعه ایران تلفن همراه همه گیر است و طبق نظرسنجی ها نرم افزارها محبوبیت و کاربرد بیشتر به علت ارتباط کاربری راحت دارند. بنابراین تیم تصمیم گرفت، آی جاب را بصورت نرم افزار ارائه کند.

6-     من کارمند هستم و وقت آزاد کمی هم دارم، آیا میتونم بعنوان شغل دوم از آی جاب استفاده کنم؟

بله، آی جاب محدودیت زمانی و مکانی ندارد و شما میتوانید هر لحظه در تمام شبانه روز مشغول کار باشید و اندازه میزان وقت و کیفیت کارتون اقدام به درآمدزایی بکنید.

7-     آیا انجام دادن کار مثل چینی ها در ایران جواب میدهد؟

متخصصان ما بعد ماه ها بررسی روش کار اقتصاد چین را مطابق جامعه ایران تغییر دادند و بصورت آی جاب ارائه دادند و این راهکار نخست تست شد و بعد موفقیت، اجرای همگانی شد.

I JOB      ,درآمد ,بصورت ,میزان ,ارائه ,افزار ,جامعه ایران ,تلفن همراه ,میزان درآمد ,کارجو گرامی ,باشد؟ کارجو ,باشد؟ کارجو گرامی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سامانه دانلود-موزیک,فیلم و سریال,بازی کارآفرینی Mobile App Store baser کافی نت ایرانیان چناران وب سایت رسمی صالحین کوشک پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان